Neem contact op!

ICTWaarborg

Reeds per 29 November 2012 is Philipse IT lid geworden van brancheorganisatie ICTWaarborg, daarnaast is Philipse IT sinds 7 Januari 2013 ook met succes gecertificeerd in de categorie ‘Automatiseerder’.

“Om de kwaliteit van de ruim 1.000 aangesloten bedrijven nog beter te kunnen garanderen, is ICTWaarborg met ingang van 1 januari 2012 gestart met de certificering van de deelnemers. Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan bepaalde wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg. Zie voor een overzicht van de onderdelen die bij de certificeringsscan zijn betrokken http://www.ictwaarborg.nl/over-ictwaarborg/certificeringsscan

Klanten van ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Vandaar dat nieuwe bedrijven die zich bij ICTWaarborg aanmelden eerst een certificeringsprocedure doorlopen. Gedurende de beoordelingsperiode is het bedrijf aspirant-lid en gelden nog niet de zekerheden die ICTWaarborg de klanten van het bedrijf biedt. Pas nadat de certificering een feit is, is het bedrijf volwaardig lid, hetgeen inhoudt dat klanten vanaf die tijd een beroep kunnen doen op de zekerheden die ICTWaarborg biedt.

Aan het bedrijf wordt een certificaat uitgereikt dat op de website behoort te worden geplaatst. Klanten kunnen hieraan zien dat het bedrijf aan de kwaliteitseisen van ICTWaarborg voldoet. Om het kwaliteitspijl zo hoog mogelijk te houden, wordt de certificeringsprocedure jaarlijks doorlopen en wordt ook jaarlijks een nieuw certificaat verstrekt. Het is het streven om tijdens de ICTVakdag in mei alle ICTWaarborg-leden te hebben gecertificeerd.”

Philipse IT heeft hiervan inmiddels ook het certificaat van ontvangen, welke via deze link is op te vragen.

Mocht u als klant vragen hebben over welke voordelen een gecertificeerd bedrijf voor u heeft, neem dan gerust contact met ons op, of neem een kijkje op de website van ICTWaarborg.

Bekijk ook:

Profielpagina op ICTWaarborg.nl
Profielpagina op Automatiseerder.nl

 


Powered by Philipse IT webhosting.