Neem contact op!

Overname webhostingportfolio Van Volta

januari 2, 2020 admin Nieuws

Per begin 2020 zetten wij het webhostingportfolio van Van Volta te Joure voort, eerder was dit portfolio onderdeel van ZWF Ontwerp te Bolsward.

Van Volta legt zich meer en meer toe op het ontwikkelen van software voor het onderwijs. Philipse IT is gespecialiseerd in hosting- en domeinregistratie, het opzetten en onderhouden van IT-omgevingen voor het Midden- en Kleinbedrijf, thuiskantoor en particulier.

Om de service voor hosting- en domeinregistratie naar een hoger plan te tillen, gaat Philipse IT verder met het verzorgen van deze service en zodat Van Volta zich meer kan toeleggen op het ontwikkelen van software.

Wat merkt u van onze samenwerking? Voor vragen over uw website, de hosting- en domeinregistratie, maar ook vragen over uw computer(netwerk) kunt u vanaf januari 2020 terecht bij de supportafdeling van Philipse IT op telefoonnummer 0517-433970 of e-mailadres websupport@philipse-it.nl. Voorstaande betekent tevens dat de facturatie van hosting- en domeinregistratie vanaf januari a.s. door Philipse IT wordt verzorgd.

Aarzel in geval van vragen niet om contact met ons op te nemen.

portfolio, support, van volta, ZWF Ontwerp,

Comments are currently closed.


Powered by Philipse IT webhosting.