Neem contact op!

Internet

Philipse IT levert onder eigen naam internet op basis van Dsl en glasvezel, en is partner van enkele internetproviders, dit betekent voor u als klant korte lijnen qua communicatie en een vertrouwd adres voor uw verbinding!

Op dit moment hebben wij de volgende verbindingen in ons assortiment:

Adsl, SDSL en VDSL-verbindingen

Deze verbindingen leveren wij via het onder eigen naam, hierdoor kunnen wij u altijd snel van een passende verbinding voorzien, tegen een concurrerend tarief, eventueel aangevuld met opties, zoals meerdere ip-adressen, 24/7 SLA, etcetera.

Op dit moment leveren wij verbindingen tot 50 Mbit/s, afhankelijk van uw locatie.

 Internet over de coax

Zowel bij Ziggo Zakelijk als bij UPC Business zijn wij actief partner en leveren wij tevens onder eigen naam. Afhankelijk van het gebied waar u gevestigd bent komt u bij één van beide providers uit.
Snelheden tot 200 Mbit/s zijn hiermee te behalen.

Wilt u liever zelf uw Ziggo Zakelijk verbinding aanvragen, dan kan dat middels onderstaande buttons:

Eventueel is uw internetverbinding te combineren met telefonie.

Internet over glasvezel

Ook is een internetverbinding over glasvezel mogelijk, echter zijn nog niet alle gebieden hier geschikt voor. Reden om voor glasvezel te kiezen is doorgaans de hoger mogelijke uploadsnelheid, ook betrouwbaarheid kan een reden zijn, alhoewel de dsl en coaxverbindingen van tegenwoordig ook zeer betrouwbaar zijn te noemen.
Met een glasvezelverbinding kunt u snelheden tot 50 Mbit/s (zowel down- als upstream) of hoger behalen.

Wilt u weten welk product het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust even contact met ons op, samen met u zoeken we naar de best passende oplossing.


Powered by Philipse IT webhosting.